Šport > Nogomet
1779 ogledov

"Zakaj bi lagal, bila je enajstmetrovka"

Marcelo Epa
Bayernu tudi tokrat ni šlo na roko sojenje.

Madridski Real je doma remiziral z münchenskim Bayernom (2:2), Bavarci pa so imeli v zaključku tekme še nekaj priložnosti za zadetek, ki bi jim prinesel preboj v finale lige prvakov. Na koncu jim to ni uspelo, navijači Bayerna pa so se tudi tokrat pritoževali nad odločitvami sodnikov.

Privržence nemške ekipe je še najbolj zmotil dogodek v sodnikovem podaljšku prvega polčasa, ko je okroglo usnje v roko zadelo Marcela, turški sodniki s Cüneytom Çakirjem na čelu pa kljub protestom nogometašev Bayerna niso pokazali na belo točko. O vsem skupaj je po dvoboju spregovoril tudi brazilski branilec: "Da bila je roka in mislim, da bi morali dosoditi enajstmetrovko. Lagal bi, če bi dejal drugače. Ampak to je nogomet. Nerad govorim o sodnikih. Včasih nekaj dosodijo v tvojo korist, drugič v korist tekmeca, a nič ne pomaga, v vsakem primeru moraš igrati naprej."

karim benzema Liga prvakov Šport Bavarce preganjala šokantna napaka vratarja

Ob spornem dogodku je bil na semaforju izpisan sicer rezultat 1:1, na začetku drugega dela pa so Španci povedli po katastrofalni napaki nemškega vratarja Svena Ulreicha. Kasneje so Bavarci izenačili, pritiskali za dokončen preobrat, vendar se polfinale ni iztekel po njhovih željah.

"Vedno isto, to je pofu... kriminal," je bil precej manj filozofsko kot Marcelo po tekmi razpoložen vezist Bayerna Arturo Vidal, ki je dvoboj moral izpustiti zaradi poškodbe.

Bolj mirno je reagiral trener Bavarcev Jupp Heynckes: "Če pogledam zdaj nazaj, je bila to enajstmetrovka. A ne bom razpravljal o tem in se pritoževal. Realu smo sami s številnimi zapravljenimi priložnostmi omogočili napredovanje, zato se ne bom zgovarjal na sodnike."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.