Zvezdnik serije Igra prestolov postavil svetovni rekord

Foto: Profimedia
Islandski igralec, ki v priljubljeni seriji Igra prestolov nastopa v vlogi Gregorja Cleganea (Vršac v sedlu), je postavil nov svetovni rekord v mrtvem dvigu, disciplini dvigovanja uteži.
Oglej si celoten članek

Konec prejšnjega tedna se je odvijalo tekmovanje Arnold Strongman Classic, na katerem se je pojavil tudi priljubljeni Vršac v sedlu iz serije Igra prestolov.

Foto: Profimedia Vršac v sedlu

Hafþór Júlíus Björnsson, ki je po svetu zaslovel prav z vlogo krutega Gregorja Cleganea, je postavil nov svetovni rekord v tako imenovanem mrtvem dvigu, saj mu je uspelo dvigniti kar neverjetnih 474 kilogramov, s čimer je za 2 kilograma presegel prejšnji svetovni rekord.

Björnsson si je z zmago na tekmovanju prislužil 5.000 dolarjev nagrade, medtem ko je glavni cilj tekmovanja, dvig 500 kilogramov, za katerega je namenjena nagrada 50.000 dolarjev, zaenkrat še vedno nedosegljiv za vse tekmovalce.

Magazin Igra prestolov: Znano, kdaj na TV pride zadnja sezona

Magazin Igra prestolov: HBO-jeva producentka razkrila preveč?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.