Zvezdnik moral v karanteno

Foto: Profimedia Tottenham : Manchester City
Nogometni zvezdnik se ne sme pridružiti soigralcem.
Oglej si celoten članek

Član Tottenhama Son Heung-min se je znašel v težavah zaradi koronavirusa. V zadnjem času poškodovani Južnokorejec je namreč mekaj dni prebil v domovini, kjer se bojujejo z virusom, okuženih je več kot dva tisoč ljudi.

Son se je včeraj iz Seula vrnil v London, a vstop v klubske prostore mu ni dovoljen, naslednja dva tedna bo moral biti v karanteni. Takoj po prihodu iz aviona so se z njim začeli ukvarjati epidemiologi, ki so odločili, da se dva tedna ne sme družiti s soigralci in obiskovati trening kamp londonskega kluba. Tottenhamov zvezdnik sicer ni bil pozitiven na koronavirus, a se je v izolaciji vseeno znašel zaradi previdnosti.

"Nasveti, da mora Son v karanteno so prišli s strani vlade. Tega ne želim več komentirati, saj o tem ne vem kaj več. Son bo moral upoštevati protokol, nekaj časa ga ne bomo videli," je vso zadevo pokomentiral strateg Tottenhama Jose Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.