Šport > Nogomet
1722 ogledov

Zvezdnik moral v karanteno

Tottenham : Manchester City
Nogometni zvezdnik se ne sme pridružiti soigralcem.

Član Tottenhama Son Heung-min se je znašel v težavah zaradi koronavirusa. V zadnjem času poškodovani Južnokorejec je namreč mekaj dni prebil v domovini, kjer se bojujejo z virusom, okuženih je več kot dva tisoč ljudi.

Son se je včeraj iz Seula vrnil v London, a vstop v klubske prostore mu ni dovoljen, naslednja dva tedna bo moral biti v karanteni. Takoj po prihodu iz aviona so se z njim začeli ukvarjati epidemiologi, ki so odločili, da se dva tedna ne sme družiti s soigralci in obiskovati trening kamp londonskega kluba. Tottenhamov zvezdnik sicer ni bil pozitiven na koronavirus, a se je v izolaciji vseeno znašel zaradi previdnosti.

"Nasveti, da mora Son v karanteno so prišli s strani vlade. Tega ne želim več komentirati, saj o tem ne vem kaj več. Son bo moral upoštevati protokol, nekaj časa ga ne bomo videli," je vso zadevo pokomentiral strateg Tottenhama Jose Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.