Šport > Nogomet
3806 ogledov

O tej reakciji govori ves svet, Mourinho zblaznel

jose mourinho Epa
Zadovoljstvo na obrazu portugalskega stratega se je v samo nekaj sekundah sprevrglo v nenadzorljiv bes.

José Mourinho se je v 25. krogu angleške Premier League prvič po prevzemu Tottenhama pomeril z velikim rivalom Pepom Guardiolo in aktualnim prvakom Manchester Cityjem.

Tekmo so s končnim izidom 2:0 dobili Londončani, ki imajo na petem mestu ligaške razpredelnice zdaj točko prednosti pred Sheffield Unitedom oziroma dve pred Manchester Unitedom.

Za zmago Tottenhama proti desetim nogometašem Cityja, pri katerih je bil po uri igre zaradi drugega rumenega kartona izključen Oleksandr Zinčenko, sta zadela Steven Bergwjin v 63. oziroma Heung-Min Son v 71. minuti.

Tekma je postregla s kaotičnim dogajanjem v zaključku prvega polčasa. Po prekršku Sergea Aurierja nad Sergiom Aguerom so imeli sinjemodri na voljo enajstmetrovko, a je Hugo Llloris zaustavil strel Ilkaya Gündoğana.

V boju za odbito žogo je v kazenskem prostoru padel Raheem Sterling, po posvetu z videotehnologijo pa sodniki niso dosodili ničesar.

Mourinhu se je po dobrem posredovanju vratarja smejalo do ušes, že nekaj trenutkov kasneje pa ga je popadel silovit bes, ko ga je pomočnik Joao Sacramento opomnil, da bi moral Sterling prejeti drugi rumeni karton zaradi simuliranja. Angleški napadalec je namreč porumenel že v 12. minuti zaradi prekrška nad Delejem Allijem.

Portugalec je ob tej informaciji planil na noge in oddrvel naravnost k četrtemu sodniku, kjer je besno zahteval izključitev, toda zaman, saj je Sterling ostal na zelenici.

Nenadna in silovita sprememba razpoloženja je takoj po tekmi postala prava spletna atrakcija. "Mourinho, ostani takšen, kot si," trenerju Tottenhama sporočajo podporniki.

PREMIER LEAGUE, LESTVICA:
1. Liverpool 73 točk
2. Manchester City 51
3. Leicester City 49
4. Chelsea 41
5. Tottenham 36
6. Sheffield United 36
7. Manchester United 35
...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.