Zvezdnik v težavah, nekdanje dekle ga obtožuje grozljivih dejanj

Foto: Epa
Foto: Epa
Nemški tenisač v zadnjem obdobju blesti na igriščih, precej slabše pa se mu godi v zasebnem življenju.
Oglej si celoten članek

Alexander Zverev, sedmi igralec sveta, ima za seboj eno najboljših obdobij v karieri, saj je po uvrstitvi v finale OP ZDA, kjer ga je v epskem dvoboju šele v petem nizu ugnal Avstrijec Dominic Thiem, je dobil dva zaporedna dvoranska turnirja serije 250 v domačem Kölnu. Medtem ko mu na igrišču vse teče kot po maslu, pa na dan prihajajo pretresljive novice iz zasebnega življenja.

Za prvi pretres je poskrbela nekdanja izbranka Brenda Patea, ki je javno oznanila, da pričakuje njegovega otroka. Za nameček je 27-letna manekenka, ki je z Zverevom prijateljevala manj kot leto dni, odločena, da skrbništva ne bo delila z nekdanjim fantom.

Foto: Instagram Kot da to ne bi bilo dovolj, se je zdaj oglasila še ruska manekenka Olga Šaripova, ki trdi, da je bila v nedavni zvezi žrtev fizičnega nasilja. V svojem zapisu Zvereva poimensko ni izpostavila, a se je kljub temu razširilo splošno prepričanje, da je govora o enem najboljših tenisačev na svetu.

"Bila sem pretepena in ne bom več tiho," je svojo izpoved naslovila lepotica. "Bila sem žrtev nasilja. Prvič se je zgodilo na začetku najinega razmerja. Potem ko sva se sporekla, je mojo glavo udaril ob zid. Udarec je bil tako močan, da sem se sesedla. Kaj je sledilo? Obtožil me je, da sem nadenj dvignila roko. Človek, ki me je pravkar udaril, je vpil name in trdil, da sem ga jaz želela udariti. Kako je to mogoče? Zakaj nisem takoj odšla? Zakaj sem odpustila? Na ta vprašanja vam ne znam odgovoriti. Resnično sem ga imela rada in želela sem biti z njim. Mislila sem, da je storil napako in da lahko to ostane v preteklosti. V resnici bi morala v preteklosti ostati najina zveza," je zapisala.

"Avgusta lani sem bosa pobegnila iz hotela. Stala sem na newyorški ulici in nisem vedela, kaj naj storim, kam naj grem. Poskušal me je zadušiti z vzglavnikom, mojo glavo je udaril v zid in mi zvil roki. Bala sem se za življenje. To ni bilo ne prvič ne zadnjič. Komaj se še spominjam tega, ker je bilo moje življenje prazno, brezbarvno, turobno. Nisem razumela, kaj se dogaja. Verjela sem v ljubezen, a ljudje se ne spremenijo. Težko se je rešiti razmerja z nasilno osebo. Kako mi je uspelo? To bom povedala kdaj drugič. Ne bom več tiho. O tem se je treba pogovarjati. Ni bojim se več," je zaključila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.