Šport
3586 ogledov

Zvezdnik v težavah, nekdanje dekle ga obtožuje grozljivih dejanj

zverev šaripova Epa
Nemški tenisač v zadnjem obdobju blesti na igriščih, precej slabše pa se mu godi v zasebnem življenju.

Alexander Zverev, sedmi igralec sveta, ima za seboj eno najboljših obdobij v karieri, saj je po uvrstitvi v finale OP ZDA, kjer ga je v epskem dvoboju šele v petem nizu ugnal Avstrijec Dominic Thiem, je dobil dva zaporedna dvoranska turnirja serije 250 v domačem Kölnu. Medtem ko mu na igrišču vse teče kot po maslu, pa na dan prihajajo pretresljive novice iz zasebnega življenja.

Za prvi pretres je poskrbela nekdanja izbranka Brenda Patea, ki je javno oznanila, da pričakuje njegovega otroka. Za nameček je 27-letna manekenka, ki je z Zverevom prijateljevala manj kot leto dni, odločena, da skrbništva ne bo delila z nekdanjim fantom.

 | Avtor: Instagram Instagram
Kot da to ne bi bilo dovolj, se je zdaj oglasila še ruska manekenka Olga Šaripova, ki trdi, da je bila v nedavni zvezi žrtev fizičnega nasilja. V svojem zapisu Zvereva poimensko ni izpostavila, a se je kljub temu razširilo splošno prepričanje, da je govora o enem najboljših tenisačev na svetu.

"Bila sem pretepena in ne bom več tiho," je svojo izpoved naslovila lepotica. "Bila sem žrtev nasilja. Prvič se je zgodilo na začetku najinega razmerja. Potem ko sva se sporekla, je mojo glavo udaril ob zid. Udarec je bil tako močan, da sem se sesedla. Kaj je sledilo? Obtožil me je, da sem nadenj dvignila roko. Človek, ki me je pravkar udaril, je vpil name in trdil, da sem ga jaz želela udariti. Kako je to mogoče? Zakaj nisem takoj odšla? Zakaj sem odpustila? Na ta vprašanja vam ne znam odgovoriti. Resnično sem ga imela rada in želela sem biti z njim. Mislila sem, da je storil napako in da lahko to ostane v preteklosti. V resnici bi morala v preteklosti ostati najina zveza," je zapisala.

"Avgusta lani sem bosa pobegnila iz hotela. Stala sem na newyorški ulici in nisem vedela, kaj naj storim, kam naj grem. Poskušal me je zadušiti z vzglavnikom, mojo glavo je udaril v zid in mi zvil roki. Bala sem se za življenje. To ni bilo ne prvič ne zadnjič. Komaj se še spominjam tega, ker je bilo moje življenje prazno, brezbarvno, turobno. Nisem razumela, kaj se dogaja. Verjela sem v ljubezen, a ljudje se ne spremenijo. Težko se je rešiti razmerja z nasilno osebo. Kako mi je uspelo? To bom povedala kdaj drugič. Ne bom več tiho. O tem se je treba pogovarjati. Ni bojim se več," je zaključila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.