Zvezdnik zavrnil Boston in odšel v nov klub za visoko pogodbo

Foto: Epa
Foto: Epa
Pomemben član je zapustil odlično zasedbo Keltov.
Oglej si celoten članek

Gordon Hayward je pred dnevi sporočil, da ne bo podaljšal sodelovanja z moštvom Boston Celtics. Kot njegova najverjetnejša destinacija se je omenjala Indiana, a je tridesetletnik, ki je leta 2017 zaigral tudi na All-Star tekmi, zdaj sklenil štiriletno pogodbo s Charlotte Hornets. Ta mu bo prinesla 120 milijonov dolarjev.

Hayward bi lahko v naslednji sezoni pri Bostonu sicer zaslužil 34 milijonov, a se je odločil za dolgoročnejšo pogodbo, ki jo je zdaj dobil v klubu legendarnega Michaela Jordana. Pri Keltih je imel Hayward sicer veliko smole, saj se je hudo poškodoval že na prvi tekmi, v treh sezonah pa je zaradi zdravstvenih težav izpustil kar 142 tekem.

Košarkar, ki je v minuli sezoni v povprečju zbral po 17.5 točke, 6.7 skoka in 4.1 podaje na tekmo, je sicer že leta 2014 podpisal predpogodbo z moštvom iz Severne Karoline, a je njegov tedanji klub Utah Jazz izenačil pogodbo, ki so mu jo takrat ponujali pri Sršenih. Kar precej poznavalcev lige sicer meni, da je sedanji vložek nekoliko previsok za v zadnjih sezonah precej poškodovanega igralca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.