Zvezdnik že na prvi dirki sezone zlomil roko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Danski kolesarski zvezdnik bo moral na operacijo.
Oglej si celoten članek

Michael Valgren, eden najboljših danskih kolesarjev, tudi že zmagovalec klasike Amstel Gold Race, je že na prvi letošnji preizkušnji, uvodni etapi dirke Etoile de Besseges, doživel nesrečo. Pri padcu med etapo, ki jo je sicer dokončal, si je zlomil roko, to je pokazal rentgenski posnetek poškodbe.

Valgren, ki letos nastopa v dresu nove ekipe, EF Education-Nippo, v katero je prestopil iz NTT Pro Cycling, bo moral na operacijo, a upa, da bo nared za spomladanske klasike, poroča cyclingnews.com.

"To ni najboljši začetek, a tolažim se z dejstvom, da je naprej lahko le boljše. Super je bilo dirkati s fanti, čeprav le en dan, sem resnično užival v vzdušju in vem, da je pred ekipo lep teden," je dejal Valgren.

Prvo etapo 51. dirke Etoile de Besseges, na kateri ni Slovencev, je odločil sprint glavnine, v njem sta Francoza Christophe Laporte in Nacer Bouhanni ugnala nekdanjega svetovnega prvaka Danca Madsa Pedersena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.