Zvezdnika Cityja žena vrgla "na cesto"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Imela je dovolj skokov čez plot.
Oglej si celoten članek

Žena zvezdnika Manchester Cityja Kyla Walkerja – Annie Kilner je sporočila, da si bo vzela nekaj časa zase. Ni sicer še napovedala ločitve, pač pa le, da si bo vzela čas za premislek. S partnerjem, nogometašem Cityja Kylom Walkerjem, imata tri otroke, ki slišijo na imena Riaan, Roman in Reign. Njuno razmerje je sicer v preteklosti že večkrat viselo na nitki, poroča britanski Mirror

"To objavljam kot odgovor na zadnja vprašanja glede zakona s Kylom in z namenom, da bi zaščitila družino pred medijskimi pritiski. Na žalost, po veliko letih zakona in treh otrocih sem se odločila, da za nekaj časa živim brez Kyla," je s sledilci na Instagramu delila Annie. Dodala je, da zaenkrat ne bo dajala dodatnih pojasnil glede razmerja s Kylom. Tako še ni jasno, ali je ločitev od Kyla dokončna ali ne.

Foto: Profimedia Annie Kilner

Par se je poročil decembra 2021, a se pozna že iz najstniških let. Danes 33-letni Walker, ki se je v preteklosti že znašel v številnih seks škandalih in skokih čez plot, se je po poročanju Mirroja moral izseliti iz skupne vile, vredne okoli 3 milijone evrov. 

Spomnimo: Walker je lani s Cityjem osvojil tako želeno lovoriko Lige prvakov, obenem pa je s Cityjem v preteklosti serijsko osvajal naslov angleških prvakov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:49 12. Januar 2024.

    Mene tudi .... se tolažim s tem, da nisem tako čudno tetoviran, nimam niti sidro JNA. Nikoli ni rekla, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.