Šport > Nogomet
3194 ogledov

Zvezdnika Cityja žena vrgla "na cesto"

Kyle Walker Profimedia
Imela je dovolj skokov čez plot.

Žena zvezdnika Manchester Cityja Kyla Walkerja – Annie Kilner je sporočila, da si bo vzela nekaj časa zase. Ni sicer še napovedala ločitve, pač pa le, da si bo vzela čas za premislek. S partnerjem, nogometašem Cityja Kylom Walkerjem, imata tri otroke, ki slišijo na imena Riaan, Roman in Reign. Njuno razmerje je sicer v preteklosti že večkrat viselo na nitki, poroča britanski Mirror

"To objavljam kot odgovor na zadnja vprašanja glede zakona s Kylom in z namenom, da bi zaščitila družino pred medijskimi pritiski. Na žalost, po veliko letih zakona in treh otrocih sem se odločila, da za nekaj časa živim brez Kyla," je s sledilci na Instagramu delila Annie. Dodala je, da zaenkrat ne bo dajala dodatnih pojasnil glede razmerja s Kylom. Tako še ni jasno, ali je ločitev od Kyla dokončna ali ne.

Annie Kilner | Avtor: Profimedia Profimedia

Par se je poročil decembra 2021, a se pozna že iz najstniških let. Danes 33-letni Walker, ki se je v preteklosti že znašel v številnih seks škandalih in skokih čez plot, se je po poročanju Mirroja moral izseliti iz skupne vile, vredne okoli 3 milijone evrov. 

Spomnimo: Walker je lani s Cityjem osvojil tako želeno lovoriko Lige prvakov, obenem pa je s Cityjem v preteklosti serijsko osvajal naslov angleških prvakov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • marialorca 16:49 12.januar 2024.

    Mene tudi .... se tolažim s tem, da nisem tako čudno tetoviran, nimam niti sidro JNA. Nikoli ni rekla, da želi, da sem tetoviran. Najbolj jo je jezilo, ker s parcele nisem sneg zmetal .... gledam ... že tri leta ...prikaži več ne vem, kaj je "sneg na parceli". BABE. :D