Zvezdnika pred kamerami izdal avto za 300.000 evrov

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Še tako prestižen avtomobil ima svoje omejitve. To je na svoji koži spoznal slavni nogometaš.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v ponedeljek zvečer remiziral proti Sociedadu (1:1) in se še dodatno oddaljil od ubranitve naslova v španski La Ligi. A to ni bila edina slaba novica za klubskega prvega vratarja.

Reakcije Vse oči uperjene v Oblaka, to je razlog

Belgijec Thibaut Courtois je, tako kot še mnogi nogometaši, ljubitelj lepih in hitrih avtomobilov. V svoji zbirki ima tudi model Rolls-Royce Wraith, vreden okrog 300.000 evrov. Gre za zelo močan stroj, a tudi takšen se lahko pokvari.

Belgijec se je na enega zadnjih treningov v centru Valdebebas pripeljal prav z omenjenim vozilom, a kot so zaznali številni objektivi pred vhodom v kompleks, z njim ni odšel.

Courtois se je namreč s treninga odpravil v klubskem Audiju, malce zatem pa je prispela vlečna služba. In po nekaj minutah odpeljala onemoglega Rolls-Royca ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:27 4. Marec 2021.

    Courtois je samo želel preveriti kako učinkovito je delovanje Audija in vlečne službe v Madridu. Poročevalec dela antireklamo za neuničljivi …

  • 17:15 2. Marec 2021.

    RR ne odpove. samo fuzbaler je pozabu plačat parkirnino. pa je pršu mem redar MOL in mu dal gor lisice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.