Zvezdniki bežijo iz vrst reprezentance ZDA

Foto: EPA Gregg Popovich
Že peta odpoved.
Oglej si celoten članek

Trener San Antonia Gregg Popovich bo na svetovnem prvenstvu, ki bo na Kitajskem potekalo od 31. avgusta do 15. septembra, vodil reprezentanco ZDA. Ameriški zasedbi vsi pripisujejo zlato kolajno, a se delnice ostalih izbranih vrst na čelu z na papirju zelo močno Srbijo počasi dvigujejo.

Razlog leži v dejstvu, da sta včeraj nastop v ameriški reprezentanci odpovedala zvezdnika Bradley Beal in Tobias Harris. Pred njim so košarico Popovichu dali že Anthony Davis, James Harden in CJ McCollum. 

Na seznamu še vedno izjemno močne reprezentance ostajajo Damian Lillard, Kemba Walker, Donovan Mitchell, Andre Drummond,  Kevin Love, Jayson Tatum, Brook Lopez, PJ Tucker, Eric Gordon, Kyle Lowry in Khris Middleton. Doslej sta odločen namen, da zaigrata na Kitajskem, izrazila le novi član Bostona Walker, ki so si ga sicer zelo želeli tudi pri Dallasu, in Middleton.

Zelo vprašljiv je sicer tudi prihod Lowryja, novopečeni prvak lige NBA je pred kratkim opravil operacijo palca na roki. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.