Šport > Košarka
1574 ogledov

Zvezdniki bežijo iz vrst reprezentance ZDA

Gregg Popovich EPA
Že peta odpoved.

Trener San Antonia Gregg Popovich bo na svetovnem prvenstvu, ki bo na Kitajskem potekalo od 31. avgusta do 15. septembra, vodil reprezentanco ZDA. Ameriški zasedbi vsi pripisujejo zlato kolajno, a se delnice ostalih izbranih vrst na čelu z na papirju zelo močno Srbijo počasi dvigujejo.

Razlog leži v dejstvu, da sta včeraj nastop v ameriški reprezentanci odpovedala zvezdnika Bradley Beal in Tobias Harris. Pred njim so košarico Popovichu dali že Anthony Davis, James Harden in CJ McCollum. 

Na seznamu še vedno izjemno močne reprezentance ostajajo Damian Lillard, Kemba Walker, Donovan Mitchell, Andre Drummond,  Kevin Love, Jayson Tatum, Brook Lopez, PJ Tucker, Eric Gordon, Kyle Lowry in Khris Middleton. Doslej sta odločen namen, da zaigrata na Kitajskem, izrazila le novi član Bostona Walker, ki so si ga sicer zelo želeli tudi pri Dallasu, in Middleton.

Zelo vprašljiv je sicer tudi prihod Lowryja, novopečeni prvak lige NBA je pred kratkim opravil operacijo palca na roki. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.