Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Soproga teniškega zvezdnika Rafaela Nadala je preživljala težke trenutke med dvobojem drugega kroga na OP Avstralije.
Oglej si celoten članek

Branilec naslova Rafael Nadal je neslavno izpadel v drugem krogu uvodnega grand slama sezone za OP Avstralije. Španskega tenisača, ki zaradi poškodbe kolka ni bil konkurenčen nasprotnik, je v treh nizih s 6:4, 6:4, 7:5 odpravil Američan Mackenzie McDonald.

OP Avstralije Rafael Nadal priznal: "Psihično sem uničen!"

Nekdanji prvi igralec sveta se je poškodoval proti koncu drugega niza, zaradi česar je potreboval pomoč fizioterapevta. Po kratki obravnavi je za nekaj minut zapustil igrišče, po vrnitvi pa se stanje ni kaj prida izboljšalo.

Špančevo gibanje je bilo močno okrnjeno, njegovi poskusi hitrega zaključevanja točk pa so vodili v veliko število neizsiljenih napak. 

Čeprav je bilo jasno, da nima nobenih možnosti za zmago, je Nadal dvoboj odigral do konca, saj kot branilec naslova ni želel turnirja končati s predajo.

Foto: Profimedia Rafael Nadal

Prizori ranjenega teniškega asa, ki se s poškodbami ubada že celotno profesionalno kariero, so se močno dotaknili njegove soproge Marie Francisce, s katero sta nedavno povila prvorojenca. 

Foto: Print Screen

Medtem ko je ves stadion čakal na vrnitev 22-kratnega zmagovalca grand slamov, si je Maria Francisca brisala solze, ki so ji od žalosti polzele po licih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.