Šport
5621 ogledov

Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni

Rafael Nadal Profimedia
Soproga teniškega zvezdnika Rafaela Nadala je preživljala težke trenutke med dvobojem drugega kroga na OP Avstralije.

Branilec naslova Rafael Nadal je neslavno izpadel v drugem krogu uvodnega grand slama sezone za OP Avstralije. Španskega tenisača, ki zaradi poškodbe kolka ni bil konkurenčen nasprotnik, je v treh nizih s 6:4, 6:4, 7:5 odpravil Američan Mackenzie McDonald.

Rafael Nadal OP Avstralije OP Avstralije Šport Rafael Nadal priznal: "Psihično sem uničen!"

Nekdanji prvi igralec sveta se je poškodoval proti koncu drugega niza, zaradi česar je potreboval pomoč fizioterapevta. Po kratki obravnavi je za nekaj minut zapustil igrišče, po vrnitvi pa se stanje ni kaj prida izboljšalo.

Špančevo gibanje je bilo močno okrnjeno, njegovi poskusi hitrega zaključevanja točk pa so vodili v veliko število neizsiljenih napak. 

Čeprav je bilo jasno, da nima nobenih možnosti za zmago, je Nadal dvoboj odigral do konca, saj kot branilec naslova ni želel turnirja končati s predajo.

Rafael Nadal | Avtor: Profimedia Profimedia

Prizori ranjenega teniškega asa, ki se s poškodbami ubada že celotno profesionalno kariero, so se močno dotaknili njegove soproge Marie Francisce, s katero sta nedavno povila prvorojenca. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Medtem ko je ves stadion čakal na vrnitev 22-kratnega zmagovalca grand slamov, si je Maria Francisca brisala solze, ki so ji od žalosti polzele po licih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.