Zvezdniku lige NFL amputirali roko

Foto: Print Screen norton
Obrambni igralec moštva Miami Dolphins je doživel hudo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Ameriškemu zvezdniku nogometne lige NFL Kendricku Nortonu so morali zaradi posledic hude prometne nesreče amputirati levo roko, poročajo mediji onkraj luže. Njegova sopotnica je utrpela lažje telesne poškodbe.

Po podatkih floridske policije je 22-letnik s svojim avtomobilom Ford F250 trčil v betonsko ogrado in po prevračanju pristal na strehi. Vzrok nesreče še preiskujejo.

Hudo poškodovanega 22-letnika, ki ni v življenski nevarnosti, so takoj po nesreči prepeljali v bolnišnico, kjer pa zdravniki njegove roke niso mogli rešiti. Utrpel je tudi številne druge poškodbe. 

Tragično vest je v uradni izjavi potrdila njegova ekipa in izrekla podporo nogometaševi družini. Ta je v teh težkih trenutkih javnost pozvala k spoštovanju njihove zasebnosti.

Z nesrečo se je končala tudi Nortonova kariera profesionalnega športnika. Leta 2018 ga je na naboru lige NFL izbralo moštvo Carolina Panthers, a ga je nekaj mesecev kasneje prepustilo Miami Dolphins.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.