Zvezdniku v njegovem domu grozili z nožem in ga oropali

Foto: Profimedia
Ena žrtev napada je utrpela lažje poškodbe na obrazu.
Oglej si celoten članek

Dva nepridiprava sta v noči na sredo vdrla v hišo angleškega nogometnega reprezentanta in zvezdnika Tottenhama Dele Allija. V nasilnem napadu sta mu grozila z nožem, prejel je udarec v glavo, a pri tem ni utrpel težje poškodbe, poročajo angleški mediji. V stanovanju so bili v času nasilnega napada še Allijev brat, njuni partnerici in prijatelj.

"Policisti so v sredo okoli 00.35 dobili prijavo o nasilnem napadu v stanovanjskem naselju v Barnetu. Dve osebi sta nasilno vdrla v privatno stanovanjsko posestvo ter ukradla dragocene ure in nakit. Ena žrtev napada je pri tem utrpela lažje poškodbe na obrazu, a ni potrebovala bolnišničnega zdravljenja," je dejal tiskovni predstavnik policije, ki ga je povzel časnik Daily Mail in dodal, da nepridipravov še niso ujeli.

Začetek treningov Zelo strogi protokoli v Premier League

"Doživeli smo grozno izkušnjo, a smo vsi v redu," je na Twitterju zapisal 24-letni zvezdnik londonskega kluba, ki je trenutno v karanteni.

V elitni angleški nogometni ligi Premier League so po izbruhu pandemije novega koronavirusa zaustavljene vse aktivnosti. Nogometaši vadijo samostojno in v samoizolaciji, ekipni treningi naj bi se začeli prihodnji teden.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.