Znorel ob vprašanju novinarke: Vam je to smešno?

Foto: Epa
Foto: Epa
Ni bil navdušen.
Oglej si celoten članek

Bavarski velikan Bayern je špkantno izpadel v šestnajstini nemškega pokala. Pomeril se je z drugoligašem Holstein Kiel in prvi šok doživel v peti minuti sodniškega dodatka v drugem polčasu, ko so Kielčani izenačili rezultat na 1:1. Tudi po podaljških zmagovalec ni  bil odločen, sledilo je streljanje enajstmetrovk. V prvih petih serijah so bili vsi strelci uspešni, nato pa je pri Bayernu zgrešil Marc Roca, za Kiel pa je bil natančen Fin Bartels.

"Tako je, kot je...  Življenje gre naprej. Nadaljevali bomo z delom in ta rezultat bomo poskusili čimprej pozabiti," je po izpadu dejal trener Bayerna Hans-Dieter Flick.

Precej manj stoično je bil po dvobo ju razpoložen veteran Thomas Müller. "Izgubili smo proti outsiderju. Ne morem verjeti, da se tedne pogovarjamo o situacijah kot je bila ob prvem golu, a vseeno dobimo prav takšen zadetek. To je veliko, veliko razočaranje," je povedal nemški zvezdnik. 

Foto: Epa Bayern

Ta je nato izgubil živce. Novinarka Valeska Homburg ga je vprašala, kakšno je zdaj razpoloženje v garderobi, Müller pa je opazil, ali pa si domišljal, da se ji je pri vprašanju na ustnicah pojavil nasmeh. "Kaj mislite, kakšno je vzdušje? Kaj? Vam je to smešno?" je bil jezen Müller.

Novinarka je dejala, da se ni smejala ob vprašanju. "Seveda se smejite! Kako naj se počutimo po tem? Seveda smo besni, to si lahko tudi predstavljate. Vzdušje ni dobro..." je zaključil nogometaš.

Povsem drugače je bilo seveda pri tekmecih:

Foto: Epa Holstein Kiel

Foto: Epa Holstein Kiel

Foto: Epa Holstein Kiel

Foto: Epa Holstein Kiel

Foto: Epa Holstein Kiel

Foto: Epa Holstein Kiel

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.