Šport > Nogomet
2421 ogledov

Znorel ob vprašanju novinarke: Vam je to smešno?

Thomas Müller Epa
Ni bil navdušen.

Bavarski velikan Bayern je špkantno izpadel v šestnajstini nemškega pokala. Pomeril se je z drugoligašem Holstein Kiel in prvi šok doživel v peti minuti sodniškega dodatka v drugem polčasu, ko so Kielčani izenačili rezultat na 1:1. Tudi po podaljških zmagovalec ni  bil odločen, sledilo je streljanje enajstmetrovk. V prvih petih serijah so bili vsi strelci uspešni, nato pa je pri Bayernu zgrešil Marc Roca, za Kiel pa je bil natančen Fin Bartels.

"Tako je, kot je...  Življenje gre naprej. Nadaljevali bomo z delom in ta rezultat bomo poskusili čimprej pozabiti," je po izpadu dejal trener Bayerna Hans-Dieter Flick.

Precej manj stoično je bil po dvobo ju razpoložen veteran Thomas Müller. "Izgubili smo proti outsiderju. Ne morem verjeti, da se tedne pogovarjamo o situacijah kot je bila ob prvem golu, a vseeno dobimo prav takšen zadetek. To je veliko, veliko razočaranje," je povedal nemški zvezdnik. 

Bayern | Avtor: Epa Epa

Ta je nato izgubil živce. Novinarka Valeska Homburg ga je vprašala, kakšno je zdaj razpoloženje v garderobi, Müller pa je opazil, ali pa si domišljal, da se ji je pri vprašanju na ustnicah pojavil nasmeh. "Kaj mislite, kakšno je vzdušje? Kaj? Vam je to smešno?" je bil jezen Müller.

Novinarka je dejala, da se ni smejala ob vprašanju. "Seveda se smejite! Kako naj se počutimo po tem? Seveda smo besni, to si lahko tudi predstavljate. Vzdušje ni dobro..." je zaključil nogometaš.

Povsem drugače je bilo seveda pri tekmecih:

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Holstein Kiel | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice