Šport > Nogomet
1567 ogledov

Zvezdnik Bayerna Oblaka in kolege označil za klošarje

Thomas Müller Epa
Nima visokega mnenja o zasedbi iz Madrida.

V dvoboju, ki so ga mnogi označili za derbi dneva, sta se v Münchnu sinoči pomerila Bayern in Atletico Madrid, tekma pa je bila povsem enostranska. Aktualni evropski klubski prvaki so na koncu zmagali z izidom 4:0.

Dvoboj je poleg zadetkov zaznamoval tudi dogodek iz 20. minute, ko si je rumeni karton zaradi prekrška nad Atleticovim Kieranom Trippierom prislužil zvezdnik domačega moštva Thomas Müller. Ta je protestiral pri sodniku Michaelu Oliverju, zaradi povsem praznega stadiona, gledalcev ni bilo zaradi epidemije kornavirusa, pa je bilo povsem jasno slišati besede, ki jih je izrekel.

Real Madrid Liga prvakov Šport Ena večjih blamaž Reala, na koncu so mu razveljavili tudi gol

"Igramo proti največjim klošarjem v Evropi in jaz dobim rumeni karton zaradi tega? Se šališ?" je Oliverja spraševal Müller.

Thomas Müller | Avtor: Epa Epa

Diego Simone je Atletico Madrid prevzel leta 2011, španska zasedba pa je pod njegovim vodstvom postala sinonim za grob nogomet, ki temelji na obrambi in protinapadih. Argentinski strateg je s takšnim pristopom zabeležil kar nekaj uspehov, a si v preostali nogometni Evropi ni ravno pridobil simpatij. 

Komentarjev 1
  • suha 15:59 22.oktober 2020.

    Klošar je njega napravo!