10- in 14-letnik želela oropati kiosk, to orožje sta uporabila

Foto: Epa
Foto: Epa
Neverjetno, otroka, stara 10 in 14 let, želela oropati kiosk.
Oglej si celoten članek

V mestu Neubrandenburg na severovzhodu Nemčije sta otroka nameravala oropati kiosk na železniški postaji, a jima je načrte preprečila policija. Zamaskirana fanta, stara deset in 14 let, so v četrtek opazili mimoidoči, ki so o tem obvestili policijo. Ta je na kraj "zločina" prispela z utripajočimi lučmi.

Toda ko so ju policisti zaslišali, sta priznala, da je mlajši od obeh želel oropati kiosk na železniški postaji in je v to prepričal še svojega starejšega prijatelja, je pojasnila policija.

Policisti so ju preiskali in pri njiju našli igračo pištolo in nož. Otroka so odpeljali na policijsko postajo, kjer so ju prevzeli njuni skrbniki, je po poročanju nemških medijev sporočila policija.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:31 6. Oktober 2023.

    Danes v Celju pristopijo trije opečeni mulci do mlade punce na loteriji in jo začnejo osvajati preko šipe in to …

  • 21:16 6. Oktober 2023.

    Katastrofa, kaj bo iz njih nastalo, ko odrasteta??

  • 20:00 6. Oktober 2023.

    Spet kakšni 2x zapečeni!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.