Svet
7294 ogledov

10- in 14-letnik želela oropati kiosk, to orožje sta uporabila

Nemška policija Epa
Neverjetno, otroka, stara 10 in 14 let, želela oropati kiosk.

V mestu Neubrandenburg na severovzhodu Nemčije sta otroka nameravala oropati kiosk na železniški postaji, a jima je načrte preprečila policija. Zamaskirana fanta, stara deset in 14 let, so v četrtek opazili mimoidoči, ki so o tem obvestili policijo. Ta je na kraj "zločina" prispela z utripajočimi lučmi.

Toda ko so ju policisti zaslišali, sta priznala, da je mlajši od obeh želel oropati kiosk na železniški postaji in je v to prepričal še svojega starejšega prijatelja, je pojasnila policija.

Policisti so ju preiskali in pri njiju našli igračo pištolo in nož. Otroka so odpeljali na policijsko postajo, kjer so ju prevzeli njuni skrbniki, je po poročanju nemških medijev sporočila policija.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • LukaMB 22:31 06.oktober 2023.

    Danes v Celju pristopijo trije opečeni mulci do mlade punce na loteriji in jo začnejo osvajati preko šipe in to prav nadležno. Od nje so želeli izsiliti njeno mobilno številko, čeprav jim je najmanj 10x rekla NE in se je ...prikaži več boga reva kasneje celo bala. Kaj se je zgodilo potem, ko je prenehala z delom, pa ne vem, srčno upam, da je niso pričakali zunaj ali pa kaj podobnega. Možni posiljevalci brez sramu in kot ena tolpa so povsod po Sloveniji. A smo se za to borili?

  • munja 21:16 06.oktober 2023.

    Katastrofa, kaj bo iz njih nastalo, ko odrasteta??

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:00 06.oktober 2023.

    Spet kakšni 2x zapečeni!?