11-letnica rešila dojenčka

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Vsi ostali so le gledali, hitro je reagirala le 11-letna deklica.
Oglej si celoten članek

Ob morju sta se v zadnjih dneh zgodili dve hujši nesreči, ki sta obe terjali življenja. Do obeh je prišlo v Črni gori; prva je terjala življenji mame in sina, obeh slovenskih državljanov, včeraj pa je prišlo do še ene nesreče, trka jahte in jadrnice, ki je terjala novi dve življenji.

Na Hrvaškem pri Voloskem je medtem tragedijo preprečila 11-letna deklica Lotta Englich, ki je brez pomislekov skočila v morje, da je rešila polletnega dojenčka. "Babica in ded sta sedela v lokalu, jaz pa sem želela še ekrat v morje. Na mestu, kjer se skače, je sedela mama z otrokom. Igrala se je z njim in ga vrtela, ko je v nekem trenutku padel v morje. Vsi so v šoku gledali, kaj se bo zgodilo, jaz pa sem skočila v morje in rešila otroka iz morja globine dva do tri metra," je za Bild povedala 11-letnica.

Gre za deklico športnih staršev; njen 39-letni oče Mirko je v rokoborbi osvojil srebrno medaljo na olimpijskih igrah v Pekingu. V isti disciplini je bila njena mama Yvonne večkratna nemška prvakinja. V začetku leta je umrla za rakom.

"Dojenček je dobro, nič hudega ni bilo. Mama, ki je tudi nemška turistka, mi je želela nekaj podariti, a nisem sprejela," je za Bild še povedala 11-letnica.

Povzročitelj v pridržanju Slovenski trener na morju izgubil ženo in sina

Tragično Dva mrtva na morju

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:06 2. Avgust 2018.

    Barbićeva, a se vi zajebavate? Tole skorpucalo ni vredno... saj nima smisla...

  • 15:39 31. Julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.