Svet
14242 ogledov

Dva mrtva na morju

Plaža EPA
Že druga tragična nesreča ob morju v Črni gori.

V pomorski nesreči, do katere je prišlo danes okrog poldneva v zalivu Trašte v bližini Luštice pri Tivtu, sta umrla dva človeka, 12 so jih rešili, med njimi je sedem otrok.

Kot je za črnogorske portale povedal direktor Uprave pomorske varnosti Safet Kočan, je prišlo do trka med motorno jahto in jadrnico, na kateri je bilo 14 ljudi. Na obeh plovilih je bilo več otrok. "Rešenih je sedem otrok in pet odraslih oseb," je povedal Kočan.

Na mesto nesreče so takoj poslali reševalna plovila Uprave pomorske varnosti, kasneje so prišli tudi preiskovalci. Vzroke nesreče še preiskujejo.

To je že druga tragična nesreča v črnogorskem primorju v zadnjem tednu dni. Kot je znano, pred dnevi sta na morju pri Ulcinju umrla dva slovenska državljana, mama in sin, oče in hčerka sta bila hudo poškodovana.

Hrvaška plaža Povzročitelj v pridržanju Slovenija Slovenski trener na morju izgubil ženo in sina Morje Še dva poškodovana Svet Dva Slovenca mrtva v nesreči na morju

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • jozicamurn 02:35 31.julij 2018.

    Kaj pa rinejo v to salmonelo k ponudnikom nezavarovanih in nepremišljenih potovanj. Črna Gora ni nora, tist je nor, ki gre dol! Sožalje svojcem, če bi izbrali drugo destinacijo, bi najverjetneje bili še živi.