18-letnik je visok le 55 cm

Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu Foto: Žurnal24 Najmanši deček na svetu
Junrey Balawing se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov. Postal je najmanjši človek na svetu.
Oglej si celoten članek
Kako velik je deček zraven steklenice, si lahko ogledate tukaj.

Za svoj 18. rojstni dan se je Filipinec Junrey Balawing vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov. S svojimi 55 centimetri je prehitel Khagendra Thapa Magarja, ki v višino meri 67,08 centimetra, piše Reuters.

Spil svoje prvo pivo

Na zabavi za 18. rojstni dan je prvič nazdravil s pivom. Zadovoljen ob naslovu je povedal, da je "zelo ponosen. Mogoče sem res majhen, toda zdaj sem postal pravi moški. Prvič sem poskusil pivo. Všeč mi je, vendar ga ne smem popiti preveč. Zdaj se želim poročiti in nič nimam proti, če bo žena višja od mene."

 

Ponosna je tudi njegova družina. "Zelo sva srečna. Naša družina je revna in nikoli nismo doživeli česa takšnega. Ne moreva verjeti, da bo zdaj najin sin popularen po vsem svetu."

 

Junrey je prenehal rasti, ko je bil star eno leto, njegova družina pa ni imela denarja za zdravljenje. Starša tako najstnika prenašata okrog kot dojenčka v naročju in na ramenih. Kljub vsem bolečinam, ki jih mora preživljati, je zelo srečen, ker je zdaj tudi uradno razglašen za najnižjega človeka na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.