Svet
17 ogledov

18-letnik je visok le 55 cm

Najmanši deček na svetu
1/8
Žurnal24 main
Junrey Balawing se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov. Postal je najmanjši človek na svetu.
Kako velik je deček zraven steklenice, si lahko ogledate tukaj.

Za svoj 18. rojstni dan se je Filipinec Junrey Balawing vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov. S svojimi 55 centimetri je prehitel Khagendra Thapa Magarja, ki v višino meri 67,08 centimetra, piše Reuters.

Spil svoje prvo pivo

Na zabavi za 18. rojstni dan je prvič nazdravil s pivom. Zadovoljen ob naslovu je povedal, da je "zelo ponosen. Mogoče sem res majhen, toda zdaj sem postal pravi moški. Prvič sem poskusil pivo. Všeč mi je, vendar ga ne smem popiti preveč. Zdaj se želim poročiti in nič nimam proti, če bo žena višja od mene."

 

Ponosna je tudi njegova družina. "Zelo sva srečna. Naša družina je revna in nikoli nismo doživeli česa takšnega. Ne moreva verjeti, da bo zdaj najin sin popularen po vsem svetu."

 

Junrey je prenehal rasti, ko je bil star eno leto, njegova družina pa ni imela denarja za zdravljenje. Starša tako najstnika prenašata okrog kot dojenčka v naročju in na ramenih. Kljub vsem bolečinam, ki jih mora preživljati, je zelo srečen, ker je zdaj tudi uradno razglašen za najnižjega človeka na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.