19 vozil v verižnem trčenju

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kot sumijo udeleženci nesreče, cestna služba ni dobro opravila svojega dela.
Oglej si celoten članek

Hrvaška se sooča z največjo verižno nesrečo od samostojnosti naprej; do trka je prišlo danes zjutraj na nadvozu preko avtoceste v Slavonskem Brodu. K sreči hujših poškodb med udeleženci nesreče ni bilo.

Utrpeli so le udarce, med njimi tudi nosečnica, katere otrok zaradi nesreče ni v nevarnosti. Njen soprog je za hrvaške portale povedal, da je avto vozila ona, da je odšla v bolnišnico na pregled. "To se ne bi smelo zgoditi. Cesta je bila povsem poledenela, zimska služba ni opravila svojega dela. Resno razmišljamo o tožbi."

Slovenija Umrla sta tudi dva Slovenca, starejši gospod in mlado dekle

Prizor na nadvozi po verižnem trčenju je bil strašljiv; povsod zvita pločevina, razbita vozila, avtomobilski deli po cesti.

Policija vzroke nesreče še preiskuje.

Na nujni vožnji Verižno trčenje na obvoznici povzročil policist

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.