Slovenija > Črna kronika
516 ogledov

Umrla sta tudi dva Slovenca, starejši gospod in mlado dekle

Nesreča na primorki PGD Postojna
V hudi prometni nesreči na primorki so umrle štiri osebe, dva državljana Slovenije, en romunski državljan in en državljan BiH.

"Potrdimo lahko, da so v nesreči štiri osebe izgubile življenje," je po včerajšnjem verižnem trčenju na primorki povedala Anita Leskovec s PU Koper.

Gre za 60-letnega državljana Slovenije iz Vrhnike, 19-letno državljanko Slovenije iz Ljubljane, 63-letni državljana Romunije in 30-letnefa državljana BiH.

Nesreča na primorki | Avtor: PGD Postojna PGD Postojna

PREBERITE ŠE:


V nesreči je bilo več oseb huje in lažje telesno poškodovanih, odpeljani so bili v bolnišnice v Izolo, Šempeter in Ljubljano.

"Točno število poškodovanih še ni znano, saj še vedno zbiramo podatke, lažje poškodovani pa so se zglasili v bolnišnicah tudi naknadno," pojasnjuje Leskovčeva. "V nesreči je bilo po dosedaj zbranih podatkih udeleženih preko 55 osebnih vozil, 7 tovornih vozil in en avtobus."

Promet na avtocesti je bil popolnoma sproščen ob 24.00 uri.

Nesreča na primorki | Avtor: PGD Postojna PGD Postojna

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Žurnalček 21:31 01.februar 2016.

    Gostota megle je ralativna , kakor tudi tmina noči ! Ne moreš Ljubljančanu govort , kaj je megla ! Razdejanje so naredili kamioni , verjetno tuji in tudi oni ubili ljudi ! Če je bila nje gostota za 70km/h potem ...prikaži več je to za LJ meglica , kajti v Lj , je men sopotnik že hodil pred avtom in to na Trgu OF -žel. postaja !

  • zdrej 12:20 01.februar 2016.

    A ni na AC DARS tisti, ki mora prvi ukrepati. Aja ne, prvi morajo ukrepati vozniki na tem področju s pralagoditvijo vožnje, a ne?

  • asmas 10:59 01.februar 2016.

    hahahaha izvoz za trst je v senožečah ali pa pod čebulovico.v razdrtem greš kvečjemu v gorico.se vidi da bluziš nekaj na pamet.Pa si se sploh kdaj peljal po prrmorki???aja verjetno si se nedolgo tega-- v otroškem sedežu na zadnjem zicu ...prikaži veču po komentarjih sodeč si še v OŠ