20-letnico je 300 metrov od doma ubil nekdanji fant

Foto: Davor Javorović/PIXSELL Umor v Našicah Foto: Davor Javorović/PIXSELL Umor v Našicah Foto: Davor Javorović/PIXSELL Umor v Našicah
Potem, ko jo je ubil, je šel do nadvoza nad železniško progo. Srečal je znanca, ki ga je vprašal, kje je dekle. Rekel mu je, da jo je ubil in skočil.
Oglej si celoten članek

V parku v Našicah na Hrvaškem so ponoči našli truplo 20-letnice. Policija je sporočila, da sumi na nasilno smrt, osumljeni 24-letni fant pa je pridržan.

Po neuradnih informacijah jo je nekdanji fant v parku ubil s hladnim orožjem, ko se je vračala iz mesta. Na nadvozu nad železniško progo je srečal znanca, ki ga je vprašal, kje je dekle. Rekel mu je, da jo je ubil in skočil z nadvoza. Zdaj je v bolnišnici pod nadzorom policije, a njegovo življenje ni ogroženo. Po prvih podatkih iz bolnišnice ima zlomljeno medenico in nogo. 

Foto: Davor Javorović/PIXSELL Umor v Našicah

Policija je bila najprej obveščena o poskusu samomora, v neposredni bližini pa so nato našli truplo 20-letnega dekleta.

Po neuradnih informacijah sta umorjena in domnevni morilec okrog božiča prekinila triletno zvezo, a se fant ni mogel sprijazniti s tem. Pošiljal ji je sporočila in jo kar naprej gnjavil.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:02 21. Maj 2022.

    A vas ni sram!! Gnjavil jo je??? Ali nadlegoval? ČEFURJI, POKVARJENI, ZLONAMERNI IN IDIOTSKI!!! Zahtevam odpoved delovnega razmerja za avtorja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.