Svet
42375 ogledov

20-letnico je 300 metrov od doma ubil nekdanji fant

Umor v Našicah
1/3
Davor Javorović/PIXSELL
Potem, ko jo je ubil, je šel do nadvoza nad železniško progo. Srečal je znanca, ki ga je vprašal, kje je dekle. Rekel mu je, da jo je ubil in skočil.

V parku v Našicah na Hrvaškem so ponoči našli truplo 20-letnice. Policija je sporočila, da sumi na nasilno smrt, osumljeni 24-letni fant pa je pridržan.

Po neuradnih informacijah jo je nekdanji fant v parku ubil s hladnim orožjem, ko se je vračala iz mesta. Na nadvozu nad železniško progo je srečal znanca, ki ga je vprašal, kje je dekle. Rekel mu je, da jo je ubil in skočil z nadvoza. Zdaj je v bolnišnici pod nadzorom policije, a njegovo življenje ni ogroženo. Po prvih podatkih iz bolnišnice ima zlomljeno medenico in nogo. 

Umor v Našicah | Avtor: Davor Javorović/PIXSELL Davor Javorović/PIXSELL

Policija je bila najprej obveščena o poskusu samomora, v neposredni bližini pa so nato našli truplo 20-letnega dekleta.

Po neuradnih informacijah sta umorjena in domnevni morilec okrog božiča prekinila triletno zvezo, a se fant ni mogel sprijazniti s tem. Pošiljal ji je sporočila in jo kar naprej gnjavil.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • arabo001 20:02 21.maj 2022.

    A vas ni sram!! Gnjavil jo je??? Ali nadlegoval? ČEFURJI, POKVARJENI, ZLONAMERNI IN IDIOTSKI!!! Zahtevam odpoved delovnega razmerja za avtorja tega članka ter odgovornega urednika, ki je dopustil tako objavo. TAKOJ. V Sloveniji je uradni jezik slovesnki, tev v nekaterih ...prikaži več območjih še italijanski in madžarski. ČEFURšČINE NI NIKJER, P.I.Č.K.E!!!! Ali bo teba res z vilami, motorkami in krampi tudi na vaše uredništvo.