22-letnika so morali iz pralnega stroja reševati gasilci

Foto: Facebook/Bankstown Fire and Rescue
Foto: Facebook/Bankstown Fire and Rescue
Avstralski gasilci so morali v Sydneyu posredovati v nenavadni nesreči. 22-letnik se je zataknil v pralnem stroju iz katerega se ni mogel izvleči kar tri ure.
Oglej si celoten članek

Ekipa gasilske postaje Bankstown, ki so jih v svoj dom poklicali starši nesrečnika, so morali povsem razstaviti napravo. Gasilci so imeli kar za uro dela, da so 22-letnika rešili iz pralnega stroja.

Foto: Facebook/Bankstown Fire and Rescue gasilci Gasilci so na svojo Facebook stran zapisali: "Ko smo prispeli na kraj dogodka, so nam povedali, da so je bil mladenič z nogami v pralnem stroju ujet vsaj tri ure."

"Takšnega posredovanja še nismo imeli, smo se pa po posvetovanju odločili, da pralni stroj razstavimo. Ko smo odstranili ohišje, smo morali razžagati kovinski boben, da smo gospoda lahko rešili."

Fant, ki so nato odpeljali v bolnišnico na preventivni pregled, boleha za blažjo vrsto avtizma, piše Sydney Mornin Herald, ki še poroča, da se  mladenič ni poškodoval.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.