Svet
23 ogledov

22-letnika so morali iz pralnega stroja reševati gasilci

gasilci Facebook/Bankstown Fire and Rescue
Avstralski gasilci so morali v Sydneyu posredovati v nenavadni nesreči. 22-letnik se je zataknil v pralnem stroju iz katerega se ni mogel izvleči kar tri ure.

Ekipa gasilske postaje Bankstown, ki so jih v svoj dom poklicali starši nesrečnika, so morali povsem razstaviti napravo. Gasilci so imeli kar za uro dela, da so 22-letnika rešili iz pralnega stroja.

gasilci | Avtor: Facebook/Bankstown Fire and Rescue Facebook/Bankstown Fire and Rescue
Gasilci so na svojo Facebook stran zapisali: "Ko smo prispeli na kraj dogodka, so nam povedali, da so je bil mladenič z nogami v pralnem stroju ujet vsaj tri ure."

"Takšnega posredovanja še nismo imeli, smo se pa po posvetovanju odločili, da pralni stroj razstavimo. Ko smo odstranili ohišje, smo morali razžagati kovinski boben, da smo gospoda lahko rešili."

Fant, ki so nato odpeljali v bolnišnico na preventivni pregled, boleha za blažjo vrsto avtizma, piše Sydney Mornin Herald, ki še poroča, da se  mladenič ni poškodoval.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.