23-letno nosečnico napadel trop psov

Foto: Profimedia
V bližini bolnišnice v kratkem času že tretji tak napad.
Oglej si celoten članek

Iz Srbije poročajo o grozljivem dogodku, do katerega je prišlo v bližini splošne bolnišnice Novi Pazar. 

23-letno žensko v devetem mesecu nosečnosti, ki je bila na poti na pregled, je napadel trop psov. Skušala se je ubraniti, a dobila je več ugriznih ran na obeh nogah. Kot piše portal Nova.rs je mlada nosečnica že v domai oskrbi. 

Policija je na mestu dogodka opravila pregled in zapisnik, pri čemer omenjeni portal izpostavlja, da za takšne primere niso pristojni oni, pač pa mestno komunalno podjetje. 

Meščane dogodek močno skrbi, saj je v bližini bolnišnice v kratkem času prišlo že do treh napadov psov. V bližini bolnišnice je tudi zdravstvena šola. 

Predlog Predlog: Izpit za lastništvo psa, vseh pasem

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:04 12. Marec 2023.

    Nekaj je moralo biti narobe s psi. Zdravi tega ne bi naredili..Imajo poseben obramben odnos do nosečnosti.

  • 14:45 12. Marec 2023.

    Tropi psov hitro postanejo nevarni!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.