26-letnik umrl na operacijski mizi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V "usodnem Dubrovniku", kot pišejo avstralski mediji, je v sumljivih okoliščinah v tamkajšnji bolnišnici umrl 26-letni Daniel Reddie. Spomnimo, leta 2008 je v Dubrovniku izginila 21-letna Britt Lapthorne, za katero se je izgubila vsaka sled.
Oglej si celoten članek

Daniela so v bolnišnico v Dubrovniku zaradi slabosti in bruhanja sprejeli v petek, že pred tem pa naj bi imel več kot mesec dni zdravstvene težave zaradi močnega kašlja.

Umrl na operacijski mizi

Hrvaški zdravniki so bili prepričani, da ima 26-letnik v pljučih vodo, a tovrstnih težav po opravljeni urgentni operaciji niso odkrili. Med posegom pa je Danielu odpovedalo srce in umrl je na operacijski mizi, so avstralski Geelong Adviser povzeli na Index.hr.
Danielovi starši, ki so v Dubrovnik prispeli v ponedeljek, nestrpno čakajo na rezultate obdukcije, o zadevi pa je obveščeno tudi avstralsko veleposlaništvo v Zagrebu. Mama in oče sta še povedala, da so ju o sinovih zdravstvenih težavah obvestili tik pred operacijo.

"Nič nisva vedela, uro kasneje pa je poklical zdravnik iz Dubrovnika in povedal, da je najin Daniel umrl med operacijo," je povedal David, Danielov oče. Avstralski medij še piše, da je bil 26-letni Daniel zdrav, v lokalnem nogometnem klubu pa je igral tudi nogomet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:55 2. Avgust 2011.

    "Še danes ni znano, ali se je mlada Avstralka ponesrečila ali umrla nasilne smrti."<br /><br />- njeno truplo so našli …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.