Svet
14 ogledov

26-letnik umrl na operacijski mizi

Dubrovnik Žurnal24 main
V "usodnem Dubrovniku", kot pišejo avstralski mediji, je v sumljivih okoliščinah v tamkajšnji bolnišnici umrl 26-letni Daniel Reddie. Spomnimo, leta 2008 je v Dubrovniku izginila 21-letna Britt Lapthorne, za katero se je izgubila vsaka sled.

Daniela so v bolnišnico v Dubrovniku zaradi slabosti in bruhanja sprejeli v petek, že pred tem pa naj bi imel več kot mesec dni zdravstvene težave zaradi močnega kašlja.

Umrl na operacijski mizi

Hrvaški zdravniki so bili prepričani, da ima 26-letnik v pljučih vodo, a tovrstnih težav po opravljeni urgentni operaciji niso odkrili. Med posegom pa je Danielu odpovedalo srce in umrl je na operacijski mizi, so avstralski Geelong Adviser povzeli na Index.hr.
Danielovi starši, ki so v Dubrovnik prispeli v ponedeljek, nestrpno čakajo na rezultate obdukcije, o zadevi pa je obveščeno tudi avstralsko veleposlaništvo v Zagrebu. Mama in oče sta še povedala, da so ju o sinovih zdravstvenih težavah obvestili tik pred operacijo.

"Nič nisva vedela, uro kasneje pa je poklical zdravnik iz Dubrovnika in povedal, da je najin Daniel umrl med operacijo," je povedal David, Danielov oče. Avstralski medij še piše, da je bil 26-letni Daniel zdrav, v lokalnem nogometnem klubu pa je igral tudi nogomet.

Komentarjev 1
  • nergač 11:55 02.avgust 2011.

    "Še danes ni znano, ali se je mlada Avstralka ponesrečila ali umrla nasilne smrti."- njeno truplo so našli razkosano, za ene pa je to še vedno znak oz. vsaj dopuščajo možnost,, da se je morda ponesrečila. Ja, res pametno.