3-letniku v bolnišnici več niso mogli pomagati

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Otrok je umrl dve uri zatem, ko so ga prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem odmeva primer triletnega dečka z omočja Siska, ki so ga sinoči nezavestnega prepeljali v bolnišnico. Kot je danes za hrvaške medije povedal vodja bolnišnice v Sisku Tomislav Dujmenović, je bil otrok reanimiran že pol ure pred prihodom. Ko so se namreč ponj pripeljal z nujno medicinsko pomočjo, so ugotovili, da ne diha, bil je brez utripa in zavesti. 

Na vprašanje novinarjev, ali sta dečka spremljala starša, je Dujmenović povedal, da tega ne ve, da je iz zdravstvenega poročila razbral le, da je dečka pripeljalo vozilo nujne medicinske pomoči. 

Otrok ni imel zunanjih poškodb. Kot navajajo hrvaški mediji, se pojavljajo domneve, da naj bi otrok padel iz svoje posteljice. Ko so ga našli, je bil polulan, bruhal je. Ali sta bila z njim njuna starša, se še ne ve. 

Policijska preiskava je še v teku, ravno tako tudi obdukcija. 

Tragično Smrt 3-mesečnega dojenčka

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.