40-krat zabodla 11-letno sestro

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz Illinoisa poročajo o pretresljivem umoru. 14-letno dekle je umorila svojo tri leta mlajšo sestro. Motiv: najstnici se ni zdelo, da jo sestra dovolj ceni.
Oglej si celoten članek

Policija je 11-letno dekle našla v torek zjutraj brez zavesti v spalnici domače hiše, kasneje je v bolnišnici umrla. Reševalce je poklica njena sestra, ki je sprva napletla zgodbo o tem, da je v hišo vlomil neznanec, napadel sestro in odšel, poroča CNN.

Kaj kmalu se je izkazalo, kaj se je zares zgodilo. Policiji je 14-letnica priznala, da je bila na sestro jezna, ker ni cenila vsega, kar je storila zanjo, pravi da ji je kuhala in opravljala druga gospodinjska dela za njo. Jezna je bila tudi, ker jo je mlajša sestra nedavno udarila.

Umor načrtovala

Napad je načrtovala. Po besedah tožilstva je o njem razmišljala okoli 10 do 15 minut že večer prej, nato je odšla v kuhinjo po nož. Po tem ko je sestro 40-krat zabodla, se je stuširala in izmila kri s sebe, nato pa poklicala na pomoč.

14-letnico so aretirali, obtožena bo umora. Sosedje so zaradi napada presenečeni – pravijo, da sta si bili dekleti blizu in da sta skrbeli ena za drugo, še piše CNN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:24 24. Januar 2014.

    Kam gre ta svet??

  • 21:46 23. Januar 2014.

    Ne, nismo se navelicali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.