Svet
19 ogledov

40-krat zabodla 11-letno sestro

Krvav nož Shutterstock
Iz Illinoisa poročajo o pretresljivem umoru. 14-letno dekle je umorila svojo tri leta mlajšo sestro. Motiv: najstnici se ni zdelo, da jo sestra dovolj ceni.

Policija je 11-letno dekle našla v torek zjutraj brez zavesti v spalnici domače hiše, kasneje je v bolnišnici umrla. Reševalce je poklica njena sestra, ki je sprva napletla zgodbo o tem, da je v hišo vlomil neznanec, napadel sestro in odšel, poroča CNN.

Kaj kmalu se je izkazalo, kaj se je zares zgodilo. Policiji je 14-letnica priznala, da je bila na sestro jezna, ker ni cenila vsega, kar je storila zanjo, pravi da ji je kuhala in opravljala druga gospodinjska dela za njo. Jezna je bila tudi, ker jo je mlajša sestra nedavno udarila.

Umor načrtovala

Napad je načrtovala. Po besedah tožilstva je o njem razmišljala okoli 10 do 15 minut že večer prej, nato je odšla v kuhinjo po nož. Po tem ko je sestro 40-krat zabodla, se je stuširala in izmila kri s sebe, nato pa poklicala na pomoč.

14-letnico so aretirali, obtožena bo umora. Sosedje so zaradi napada presenečeni – pravijo, da sta si bili dekleti blizu in da sta skrbeli ena za drugo, še piše CNN.

Komentarjev 2