5-letnik izgubil tenisko, zato ga je ubil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
39-letni moški je hudo pretepel otroka svoje partnerke; ko je ta poklicala zdravstveno pomoč, je napadel še njo.
Oglej si celoten članek

Deček je bil po surovem pretepu še živ, umrl je v bolnišnici dva dni po napadu. Očim ga je napadel le zaradi tega, ker je izgubil svojo tenisko.

Marvyn Iheanacho iz Londona je bil te dni obsojen na dosmrtno ječo z možnostjo pomilostitve po 18-tih letih. Moški je dobesedno ponorel novembra lani v parku v Londonu, ko je deček izgubil eno svojo tenisko. Sodnik je ob razglasitvi sodbe poudaril, da deček ni storil ničesar takšnega, da bi upravičilo obnašanje moškega, pišejo britanski mediji.

Obsojenec je bil že prej sodno obravnavan zaradi ropa in napadov na nekdanje partnerke. Uboj otroka je želel prikriti, zdravnikom in policiji je podajal lažne izjave. Kot so povedali očividci dogodka - do napada je prišlo v enem izmed londonskih parkov - se je fantek zaradi izgube čevlja opravičil, a moški ni imel razumevanja. Izgubljeno tenisko so kasneje policisti našli v parku, fantek pa je medtem že umrl zaradi hudih poškodb glave in trebuha.

Hudo poškodovanega dečka je iz parka moški odnesel domov njegovi mami, nato pa napadel še njo. Kljub temu je uspela poklicati zdravstveno pomoč. Deček je ne glede na to umrl.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:11 27. Julij 2017.

    Z malo truda najdeš kolikor hočeš sadističnih zgodb; predvsem če se geografsko omejiš na cel svet. Želel bi le, da …

  • 19:59 26. Julij 2017.

    Thomy, to je tista rubrika iz Večera - dogajanje po svetu. Včasih smo jo radi prebirali. Nič hudega, če te …

  • 19:03 26. Julij 2017.

    Komu je ta novica namenjena? Komu to vedeti kaj pomaga? Kako sem jaz kaj bolj osveščen sedaj, ko vem, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.