Svet
16092 ogledov

5-letnik izgubil tenisko, zato ga je ubil

Zloraba Profimedias
39-letni moški je hudo pretepel otroka svoje partnerke; ko je ta poklicala zdravstveno pomoč, je napadel še njo.

Deček je bil po surovem pretepu še živ, umrl je v bolnišnici dva dni po napadu. Očim ga je napadel le zaradi tega, ker je izgubil svojo tenisko.

Marvyn Iheanacho iz Londona je bil te dni obsojen na dosmrtno ječo z možnostjo pomilostitve po 18-tih letih. Moški je dobesedno ponorel novembra lani v parku v Londonu, ko je deček izgubil eno svojo tenisko. Sodnik je ob razglasitvi sodbe poudaril, da deček ni storil ničesar takšnega, da bi upravičilo obnašanje moškega, pišejo britanski mediji.

Obsojenec je bil že prej sodno obravnavan zaradi ropa in napadov na nekdanje partnerke. Uboj otroka je želel prikriti, zdravnikom in policiji je podajal lažne izjave. Kot so povedali očividci dogodka - do napada je prišlo v enem izmed londonskih parkov - se je fantek zaradi izgube čevlja opravičil, a moški ni imel razumevanja. Izgubljeno tenisko so kasneje policisti našli v parku, fantek pa je medtem že umrl zaradi hudih poškodb glave in trebuha.

Hudo poškodovanega dečka je iz parka moški odnesel domov njegovi mami, nato pa napadel še njo. Kljub temu je uspela poklicati zdravstveno pomoč. Deček je ne glede na to umrl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Thomy 07:11 27.julij 2017.

    Z malo truda najdeš kolikor hočeš sadističnih zgodb; predvsem če se geografsko omejiš na cel svet. Želel bi le, da bi v novinarskem članku našel vredno novico. Kakorkoli obrneš, to ni nič.

  • Onlytime 19:59 26.julij 2017.

    Thomy, to je tista rubrika iz Večera - dogajanje po svetu. Včasih smo jo radi prebirali. Nič hudega, če te ne zanima, pač ne prebereš. Nekoga pa verjetno zanima. Okrog umora pa : kaj je ženska gledala da je pod ...prikaži večd svojo odejo sprejela nasilneža? Zagotovo je vsaj delno poznala njegovo zgodovino. In spet je žrtev otrok. Njega pa pretepst do nezavesti in to vsaki dan za zajtrk, kosilo in večerjo.

  • Thomy 19:03 26.julij 2017.

    Komu je ta novica namenjena? Komu to vedeti kaj pomaga? Kako sem jaz kaj bolj osveščen sedaj, ko vem, da se je v Angliji to zgodilo? Najbrž se je kje še kaj hujšega zgodilo in kaj? Od novinarstva potrebujemo, da ...prikaži več so filter in nam ponudijo novice, ki je vredno vedeti! Če ne niste nič boljši kot Facebook, ki vedno bolj nadomešča klasično novinarstvo... in ste si tudi sami krivi!