9-letniku niso mogli več pomagati

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Rekel je le, da mu ni dobro in padel v nezavest.
Oglej si celoten članek

V kraju Okučani na Hrvaškem je danes zjutraj prišlo do tragedije. Kot poročajo hrvaški portali je deček v tamkajšnji osnovni šoli okrog 8. ure, ko je že potekal pouk, najprej potožil, da se ne počuti dobro, nato pa padel v nezavest.

Nujna medicinska pomoč naj bi bila na mestu dogodka v treh minutah; dečka so oživljali in ga takoj prepeljali v bolnišnico Nova Gradiška.

Od tam so sporočili le, da je deček ob 10.25 izgubil bitko za življenje, ostalih podrobnosti o primeru še ne dajejo.

Kot piše RTL, so dečkovi sošolci sprva mislili, da igra. Prva je na pomoč priskočila uslužbenka šole, rešilec je bil na mestu v res hitrem času, a dečku žal ni bilo pomoči.

Na šoli in v mestu so pretreseni. Na šoli so povedali le, da deček prej zdravnstvenih težav ni imel. Kaj se je zgodilo, da se je nenadoma zgrudil in umrl, bo pokazala obdukcija.

Smrt deklice Privezala otroka, da bi ga uspavala

Tragično Grozljiva kazen, ker ni storil domače naloge

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:48 29. November 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 17:37 29. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

  • 17:03 29. November 2018.

    V kraju Okučani na Hrvaškem je danes zjutraj prišlo do tragedije. Kot poročajo hrvaški portali je dežek Več na: https://www.zurnal24.si/svet/9-letniku-niso-mogli-vec-pomagati-319905 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.