Svet
13988 ogledov

Grozljiva kazen, ker ni storil domače naloge

Zloraba Profimedias
Francija je pretresena zaradi primera komaj 9-letnega dečka.

V mestu Mulhouse v Francije so do smrti pretepli 9-letnega dečka, ker ni želel narediti svoje domače naloge, poroča BBC.

Glede na informacije lokalne policije, ki so jih posredovali medijem, so dečka pretepli z ročajem metle. Njegova starejša sestra, starejši brat in polsestra so bili prisotni pri dogodku, policija zoper njih vodi postopek zaradi suma uboja.

Ne glede na to, da dečkova mama v času uboja ni bila doma, je policija prijela tudi njo, tudi zoper njo je uveden ustrezen postopek. V času dogodka je bila na službenem potovanju, vendar je - kot poročajo francoski mediji - njegovi sestri in brata spodbujala pri tem, da ga kaznujejo, v kolikor ne bi želel opraviti domače naloge.

Obdukcija je pokazala, da je deček utrpel udarce po celem telesu, utrpel je tudi srčni zastoj. Patolog je sicer izdal ugotovitev, da je deček umrl zaradi posledic hudih udarcev z ročajem metle. Policija meni, da je 9-letniku največ udarcev dal njegov 19-letni brat.

Žalosten primer dečka, ki ni želel opraviti domače naloge, se je pojavila na naslovnicah vseh tiskanih medijev ravno v času ko v spodnjem domu francoskega parlamenta teče razprava glede prepovedi fizičnega kaznovanja otrok. 

Umrla deklica in starša Smrt deklice Svet Privezala otroka, da bi ga uspavala Otrok v avtu Grozljivo Svet 17-mesečna deklica se je zadušila v avtosedežu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5