Adria ne bo letela v Liege

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iz Adrie Airways sporočajo, da je njihov jutrišnji let v Belgijo preusmerjen.
Oglej si celoten članek

"Leta JP 376 Ljubljana Liege in JP377 Liege Ljubljana jutri, 26. 3., sta preusmerjena na letališče Masstricht (MST). Vsi potniki, ki potujejo iz Ljubljane, bodo leteli direktno v Maastricht," so sporočili iz Adrie Airways. Ob tem opozarjajo, da prevoz iz Maastrichta do Bruslja ni organiziran, bodo pa potnikom povrnili stroške javnega prevoza. 

"Potniki, ki potujejo iz Liega v Ljubljano na letu JP377, naj se zberejo na letališču Liege. Organiziran bo prevoz do letališča Masstricht. Odhod avtobus z letališča Liege je ob 9. uri zjutraj. Potniki naj pridejo na prijavo za let in se obrnejo na osebje Swissport, ki jih bo usmerjal do avtobusov. Avtobusi bodo označeni s tablo Adrie Airways."

Pri našem letalskem prevozniku opozarjajo potnike, naj redno spremljajo informacije na njihovi spletni strani (www.adria.si), saj lahko pride do sprememb urnikov letov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.