Svet
23 ogledov

Adria ne bo letela v Liege

Adria Airways Reuters
Iz Adrie Airways sporočajo, da je njihov jutrišnji let v Belgijo preusmerjen.

"Leta JP 376 Ljubljana Liege in JP377 Liege Ljubljana jutri, 26. 3., sta preusmerjena na letališče Masstricht (MST). Vsi potniki, ki potujejo iz Ljubljane, bodo leteli direktno v Maastricht," so sporočili iz Adrie Airways. Ob tem opozarjajo, da prevoz iz Maastrichta do Bruslja ni organiziran, bodo pa potnikom povrnili stroške javnega prevoza. 

"Potniki, ki potujejo iz Liega v Ljubljano na letu JP377, naj se zberejo na letališču Liege. Organiziran bo prevoz do letališča Masstricht. Odhod avtobus z letališča Liege je ob 9. uri zjutraj. Potniki naj pridejo na prijavo za let in se obrnejo na osebje Swissport, ki jih bo usmerjal do avtobusov. Avtobusi bodo označeni s tablo Adrie Airways."

Pri našem letalskem prevozniku opozarjajo potnike, naj redno spremljajo informacije na njihovi spletni strani (www.adria.si), saj lahko pride do sprememb urnikov letov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.