Ameriški junak ženski s pištolo silil v seks

Foto: EPA
Foto: EPA
V ameriški Philadelphii so včeraj pred sodišče privedli 27-letnega nekdanjega policista, ki je obtožen posilstva in drugih kaznivih dejanj.
Oglej si celoten članek

Richard DeCoatsworth je v četrtek zjutraj zapustil zabavo z dvema ženskama in ju odpeljal drugam, kjer ju je s pištolo prisilil v spolne odnose in uživanje mamil. Policija Filadelfije ni izdala podrobnosti o kraju zabave, žrtvah in kraju zločina. Sodišče mu je v soboto odredilo 60 milijonov dolarjev varščine, kar pomeni, da bo do sojenja za zapahi.

Septembra leta 2007 je DeCoatsworth med prometno kontrolo ustavil avtomobil in dobil strel v glavo. Kljub temu se je zapodil za storilcem in ga ujel. Zaradi tega je postal junak in podpredsednik ZDA Joe Biden ga je povabil na govor predsednika Obame o položaju v državi. Februarja 2009 je tako sedel v častni loži kongresa skupaj s prvo damo Michelle Obama, zaradi požrtvovalnosti na delovnem mestu pa si je prislužil častno mesto med govorom predsednika ZDA Baracka Obame. Kot kaže, mu je strel v glavo pustil posledice, saj se je decembra 2011 invalidsko upokojil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:12 19. Maj 2013.

    Bog vidi vse razen pohlepa, prevarantstva, kraje, bogatenja, pedofilije, itd. ki se odgajajo v RKC. LOL

  • 13:43 19. Maj 2013.

    bog vidi ja .. lol

  • 12:51 19. Maj 2013.

    Vprašanje , ... ali mu je strel v glavo pustil takšne posledice, ali pa je strel v galvo dobil zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.