Svet
19 ogledov

Ameriški junak ženski s pištolo silil v seks

Richard DeCoatsworth EPA
V ameriški Philadelphii so včeraj pred sodišče privedli 27-letnega nekdanjega policista, ki je obtožen posilstva in drugih kaznivih dejanj.

Richard DeCoatsworth je v četrtek zjutraj zapustil zabavo z dvema ženskama in ju odpeljal drugam, kjer ju je s pištolo prisilil v spolne odnose in uživanje mamil. Policija Filadelfije ni izdala podrobnosti o kraju zabave, žrtvah in kraju zločina. Sodišče mu je v soboto odredilo 60 milijonov dolarjev varščine, kar pomeni, da bo do sojenja za zapahi.

Septembra leta 2007 je DeCoatsworth med prometno kontrolo ustavil avtomobil in dobil strel v glavo. Kljub temu se je zapodil za storilcem in ga ujel. Zaradi tega je postal junak in podpredsednik ZDA Joe Biden ga je povabil na govor predsednika Obame o položaju v državi. Februarja 2009 je tako sedel v častni loži kongresa skupaj s prvo damo Michelle Obama, zaradi požrtvovalnosti na delovnem mestu pa si je prislužil častno mesto med govorom predsednika ZDA Baracka Obame. Kot kaže, mu je strel v glavo pustil posledice, saj se je decembra 2011 invalidsko upokojil.

Komentarjev 3
  • Oxxo 15:12 19.maj 2013.

    Bog vidi vse razen pohlepa, prevarantstva, kraje, bogatenja, pedofilije, itd. ki se odgajajo v RKC. LOL

  • speris 13:43 19.maj 2013.

    bog vidi ja .. lol

  • Boschtjan Zupanchich 12:51 19.maj 2013.

    Vprašanje , ... ali mu je strel v glavo pustil takšne posledice, ali pa je strel v galvo dobil zaradi teh skritih lastnosti katere Bog še predobro Vidi + zanje Ve . Vsi smo bolani. Celotno Človeštvo . Le da ...prikaži več eni manj, drugi pa bolj, ... nekateri pa "preveč" , ...