Angeli Merkel nastavili prašičjo glavo

Foto: razno 28.08.13. Angela Merkel, German Chancellor Angela Merkel stands in front o
Foto: razno 28.08.13. Angela Merkel, German Chancellor Angela Merkel stands in front o
Pred pisarno nemške kanclerke Angele Merkle so našli prašičjo glavo s sporočilom zanjo.
Oglej si celoten članek

V soboto je nemška policija poročala o najdbi v mestu Stralsund na severovzhodu Nemčije ob Baltskem morju, v katerem ima kanclerka Angela Merkel svojo poslansko pisarno.

Poleg prašičje glave je bilo še sporočilo z "žaljivo vsebino". Na glavo je naletela patrulja v zgodnjih sobotnih urah, poroča Reuters.

Tiskovni predstavnik lokalne policije ni želel pojasniti, kaj natančno je pisalo v sporočilu, je pa potrdil, da je bilo uperjeno neposredno proti Merklovi, ki je bila v Stralsundu pred 26 leti izvoljena v nemški parlament. 

Kanclerko številni v Nemčiji kritizirajo zaradi po njihovem mnenju napačne politike do migrantov, potem ko je v državo od lani prispelo že več kot milijon prosilcev za azil. Tudi zavoljo tega je močno narasla podpora stranki Alternativa za Nemčijo, ki zagovarja protimigrantsko politiko in jo ankete uvrščajo že na tretje mesto.

Prašičje glave niso neznane niti Slovencem, pred meseci so se dvakrat pojavile na gradbišču islamskega centra v Ljubljani. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:44 17. Maj 2016.

    Ti pa izgini muslič v tvojo vehabijsko savdijsko arabijo ali turčijo, tja kjer podpirajo take isisovce kot si ti in …

  • 00:47 17. Maj 2016.

    Ne nakladaj. Saj nisi nič boljši od džihadistov, le druge vere.

  • 02:51 16. Maj 2016.

    To glavo so ji dali potem, ko so morale gostilne in restavracije v navalu migrantov spremeniti menije tako, da niso …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.