Svet
235 ogledov

Angeli Merkel nastavili prašičjo glavo

razno 28.08.13. Angela Merkel, German Chancellor Angela Merkel stands in front o razno 28.08.13. Angela Merkel, German Chancellor Angela Merkel stands in front o
Pred pisarno nemške kanclerke Angele Merkle so našli prašičjo glavo s sporočilom zanjo.

V soboto je nemška policija poročala o najdbi v mestu Stralsund na severovzhodu Nemčije ob Baltskem morju, v katerem ima kanclerka Angela Merkel svojo poslansko pisarno.

Poleg prašičje glave je bilo še sporočilo z "žaljivo vsebino". Na glavo je naletela patrulja v zgodnjih sobotnih urah, poroča Reuters.

Tiskovni predstavnik lokalne policije ni želel pojasniti, kaj natančno je pisalo v sporočilu, je pa potrdil, da je bilo uperjeno neposredno proti Merklovi, ki je bila v Stralsundu pred 26 leti izvoljena v nemški parlament. 

Kanclerko številni v Nemčiji kritizirajo zaradi po njihovem mnenju napačne politike do migrantov, potem ko je v državo od lani prispelo že več kot milijon prosilcev za azil. Tudi zavoljo tega je močno narasla podpora stranki Alternativa za Nemčijo, ki zagovarja protimigrantsko politiko in jo ankete uvrščajo že na tretje mesto.

Prašičje glave niso neznane niti Slovencem, pred meseci so se dvakrat pojavile na gradbišču islamskega centra v Ljubljani. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • jozicamurn 14:44 17.maj 2016.

    Ti pa izgini muslič v tvojo vehabijsko savdijsko arabijo ali turčijo, tja kjer podpirajo take isisovce kot si ti in kjer podpirajo kalifat in sekanje glav.Ne rabimo vas tukaj. Vsi vi musliči ste isti in jih branite sami pri ...prikaži več sebi doma v toplem domu, ko bi začela vojna proti njim bi vi prvi trkali na vrata z nožem in ubijali v imenu vere. Pedofil mohamed.

  • endrug 00:47 17.maj 2016.

    Ne nakladaj. Saj nisi nič boljši od džihadistov, le druge vere.

  • jozicamurn 02:51 16.maj 2016.

    To glavo so ji dali potem, ko so morale gostilne in restavracije v navalu migrantov spremeniti menije tako, da niso smeli ponujati svinjsko meso. Prihajalo je do izgub denarja. Pa kdo se bo komu prilagajal?! Mi njim ali oni ...prikaži več nam?! Bomo vrgli 1000 let naših vrednot v enem dnevu in se prilagodili djihadistični invaziji vojske primitivcev in posiljevalcev? Sramota Merkel SRAMOTA!