Aretirali osumljenca za umor male April

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Policisti so 46-letnega osumljenca, ki so ga do zdaj zasliševali v povezavi z izginotjem petletne April, aretirali zaradi suma, da jo je umoril.
Oglej si celoten članek

Čeprav nihče od policijskih predstavnikov tega ni neposredno potrdil, je jasno, da ne iščejo več pogrešane petletne April, ampak le še njeno truplo.

Iskalna akcija se nadaljuje na več kot 20 različnih lokacijah, do zdaj je v njej sodelovalo okoli 220 oseb. Veliko ljudi, ki se jih je dotaknila zgodba bolne April, se je želelo priključiti iskalni akciji, vendar jih policija prosi, naj to delo prepustijo strokovnjakom. Bojijo se namreč, da bi se zaradi terena komu kaj zgodilo.

Od ugrabitelja do morilca

Kmalu po izginotju so prijeli 46-letnega Marka Bridgerja. V pridržanju je od torka, na današnji tiskovni konferenci policije pa so pojasnili, da so ga aretirali zaradi suma umora.

Obupana družina

Po pretresljivih pozivih staršev in starih staršev je včeraj tudi njena 16-letna sestra Jazmin Jones ugrabitelja prosila, naj se javi. "Želim si le, da naša lepa princeska pride domov, predolgo že traja," je dejala Jazmin.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.